Vragen? Mail of bel ons.

0597-431766
Complete set of losse apparatuur?

Audio-7 verhuurt in principe alleen licht en geluid met bediening. Losse apparatuur meegeven doen wij dus nooit. Wel kan een geluidsinstallatie worden gehuurd, die door ons wordt gebracht, aangesloten en weer opgehaald. Alles staat klaar. U doet dan zelf de bediening. Bijvoorbeeld het opnemen van een vergadering. Wij stellen de apparatuur op en regelen alles af. U hoeft alleen nog de opnameknop van de recorder in te drukken.

Een ander voorbeeld is het geluid bij een tennistoernooi. Er wordt gewerkt met meerdere scheidsrechters die qua stemvolume behoorlijk verschillen. Om hier een technicus neer te zetten, die bij de wisseling van scheidsrechter het volume aanpast, is een dure grap (en ook saai voor de technicus). Zelf laten doen door de organisatie is ook niet echt een optie, want die heeft wel andere dingen aan het hoofd. Gelukkig kan de techniek hier een handje helpen. De witte kist op de foto hiernaast is gevuld met een aantal slimme “doosjes” (effectprocessoren) om het geluid automatisch te optimaliseren. Zo is een oplossing gecreerd die voor iedereen plezierig werkt. Audio-7 bouwt de installatie op, regelt ‘m in en haalt na afloop alles weer op.

Natuurlijk zijn er ook situaties waarbij de klant graag zelf de bediening wil doen. Sterker nog, alleen de klant zelf kan dat naar tevredenheid doen. Bijvoorbeeld een radiostudio op lokatie. Hier doet de presentor/dj alles zelf. De foto’s hieronder laten dat nog eens heel duidelijk zien.

SlaRaak IMG_0198 (Small)
Finland IMG_0428 (Small)
Finland IMG_0430 (Small)

Hieronder nog een voorbeeld, maar nu een situatie waarbij wij de bediening van licht en geluid deden.

Schrief2011 bediening IMG_0128 (Small)
Schrief2011 podium IMG_0286 (Small)

Prijzen
Aangezien geen 2 opdrachten hetzelfde zijn, is het erg lastig om hier een prijs te geven. Toch een indicatie. Voor een eenvoudige set (2x luidspreker, 1x microfoon aan vaste kabel + opbouw en bediening) bedraagt de prijs € 100,- excl BTW (maximaal 1 uur, ieder extra uur € 35,-). De set is ideaal voor het houden van bijvoorbeeld een toespraak. Prijs is gebaseerd op Winschoten met een straal van ca 10km.