Vragen? Mail of bel ons.

0597-431766
Waarin onderscheidt Audio-7 zich van de collega’s?

Op onze website vindt u geen lijst van apparatuur of merken die wij verhuren. Wij gaan er van uit dat u als klant bij ons komt met een geluidstechnisch “probleem”. Er moet bijvoorbeeld een spreker worden versterkt. Hoe wij dat doen zal u in principe een zorg zijn, als het maar goed gebeurt en of dat met merk A of B gebeurt is ook niet zo interessant. Een goede technicus kan minder goede apparatuur altijd nog beter laten klinken dan een slechte technicus die z’n vak niet beheerst en er in slaagt om topkwaliteit apparatuur beroerd te laten klinken. (Wij hebben overigens goede apparatuur EN vakmensen in ons bedrijf.)

Naast de verhuur van apparatuur denken wij ook graag mee over de opzet van uw evenement. Als er bijvoorbeeld vooraf een stukje moet worden ingesproken, dan kunnen wij dat van tevoren opnemen in onze studio. Ook hebben wij een bestand met allerlei soorten stemmen (man, vrouw, Nederlandstalig, Gronings) die op professionele wijze uw tekst inspreken. Zelfs het schrijven van teksten is voor ons geen enkel probleem.

Ok, toveren kunnen wij niet, maar er is wel heel veel mogelijk.
hoge hoed en toverstok

Bijvoorbeeld bij de Oldambtster Schriefwedstried hebben wij niet alleen voor de licht- en geluidsapparatuur gezorgd, maar ook de openingstune gemaakt en de aankondiging van de genomineerden vantevoren in onze studio opgenomen.

Ooit deden wij licht en geluid bij een lokale sportverkiezing. De sportman kon niet aanwezig zijn (zat in Frankrijk), maar m.b.v. van wat speciale apparatuur zorgde Audio-7 ervoor dat hij toch live die avond te horen was en de presentator een interview met hem kon houden.