Vragen? Mail of bel ons.

0597-431766
CD-opname van uw koor

Zoals u misschien op deze website heeft gezien, is Audio-7 een veelzijdig bedrijf. Ook voor het maken van een opname van bijvoorbeeld een koor of orkest kunt u ons terecht.

Onderstaande lijst is een greep uit de CD-produkties die door Audio-7 tot stand gebracht zijn:

– Toonkunstkoor Delfzijl
– 100-jarig bestaan Winschoter Kamerkoor (Messiah, Handel).
– Diverse concerten St. Vitus koren Winschoten.
– Najaarsconcert 1999 Avventura Musicale Winschoten.
– Clublied v.v. Westerlee.
– Muziekcompilatie uitreiking Asielzoekersbeeld 2001 en 2002.

Toonkunstkoor IMG_0851 (Small)
Toonkunstkoor studio IMG_0855 (Small)

Werkwijze
Bij de opname van een koor gaat het vaak om de registratie van een concertuitvoering waarbij de lokatie al vastligt, bijvoorbeeld een kerk. Op die lokatie richten wij in een aparte ruimte een tijdelijke studio in. Tijdens de repetities maken wij proefopnames, die met de dirigent worden doorgesproken. Vervolgens worden er eventueel wat aanpassingen aan de opstelling gedaan en nieuwe proefopnames gemaakt. Wanneer alles naar tevredenheid is afgesteld, wordt de definitieve opname gemaakt.
Uiteindelijk leveren wij een master-CD af waarna het koor bepaald wat verder te doen. In het verleden zorgden wij ook voor de vermenigvuldiging van de CD, Buma/Stemra-rechten en het hoesontwerp. Tegenwoordig doen de meeste koren dat zelf.

Kosten
Het opnemen van een CD is maatwerk. De prijs kan pas worden bepaald als duidelijk is wat er precies moet gebeuren en waar de opname plaatsvindt.